Menü Bezárás

Heti hirdetés 2024. február 4. – február 11.

– Vasárnap, február 4-én szokás szerint 9.30-tól lesz utrenye és 10.30-tól Szent Liturgia. 15 órától vecsernyét imádkozunk majd, utána pedig képviselőtestületi ülés lesz a parókia hittantermében. Minden képviselő megjelenésére számitok!

– Jövő héten hétköznap hétfőn és kedden fogok Szent Liturgiát végezni. Hétfőn délután 13.30-tól Szokira János temetési miséje lesz itt a templomban, kedden pedig reggel 8 órától a Rózsafüzér Társulat szándékára fogom felajánlani. Jövőhét szerda és péntek már böjti nap, amikorra Szent Liturgia végzése nincs előírva, ezért szerdán és pénteken reggel 8 órától böjti imaórát fogunk imádkozni.

– Jövő héten szerdán, február 7-én, 18 órától Bibliaóra lesz a parókián.

– A Görömbölyi Egyházak Filmklubot szerveznek. A programot a szervezők olyan felnőtteknek ajánlják, akik szeretnének tartalmas, igényes filmalkotásokat megtekinteni. Kéthavonként 1-1 ismert vagy kevésbé ismert filmet tekinthetnek meg az érdeklődők. A filmek olyan élethelyzeteket mutatnak be vidám, vagy szomorú formában, amiből okulni, tanulni lehet. A vetítés előtt a szervezők egy pár gondolatot fűznek a filmhez, az alkotás üzenetével kapcsolatban. A vetítést követően kötetlen formában lehetőség nyílik a látottak megbeszélésére egy tea mellett. Az első alkalom 2024 február 9. péntek 18:00 A helyszín: A Református Egyházközség hittanterme.

– Jövő héten szombaton, február 10-én, 9 órától, takarítás és böjti terítés lesz a templomban. Asszonyok segítségére nagyon számítunk.

– Jövő héten vasárnap, február 11-én szokás szerint 9.30-tól lesz utrenye és 10.30-tól Szent Liturgia.

– Nagyon köszönöm a múlt heti ökumenikus istentiszteleten való részvételt és a vendéglátásban kapott segítséget! Isten fizesse meg!

– Sajnos egy gyászhírt is meg kell osztanom a Kedves Testvérekkel: Szokira János életének 80. évében visszaadta a lelkét a Teremtőnek. Temetése jövő héten hétfőn, február 5-én lesz, 15 órától a Görömbölyi temető ravatalozójából. Előtte 13.30-tól Szent Liturgiát végzünk majd lelki üdvösségéért.

SZERTARTÁSOK RENDJE (2024. február 4. – február 11.)

Vasárnap: 9.30 Utrenye 10.30 Szent Liturgia 15.00 Vecsernye

Hétfő: 13.30 Szent Liturgia – Szokira János lelki üdvösségéért

Kedd: 8.00 Szent Liturgia – Rózsafüzér Társulat szándékára

Szerda: 8.00 Böjti imaóra

Péntek: 8.00 Böjti imaóra

Vasárnap: 9.30 Utrenye 10.30 Szent Liturgia