Menü Bezárás

Közösségeink

Cursillo

A cursillo spanyol eredetű szó, magyarul rövid tanfolyamot jelent. A cursillo alapja egy három napos hétvégi együttlét, ami a résztvevők (papok és világiak) számára a hit élményét kínálja. A cursillo nem lelkigyakorlat, hanem elsősorban együttlét, melyben a legfontosabb a közös imádság és a beszélgetések.

A cursillón résztvevők saját egyházközségeikben kiscsoportokat szerveznek, ahol hétről hétre erősítik egymást Krisztus követésében, az apostolkodásban.

Amennyiben részt szeretne venni cursillós hétvégén, jelentkezzen a parókián.

Összejövetel ideje: kedd 18:00, hittanterem, egész évben.

Minden hónap első keddjén 17:00, Szent Liturgia a cursillósokért.

Bibliakör

Felnőtt hittan, mely során egy éves program alapján tanulmányozzuk a Szentírást. Testvéri közösséget alkotunk, ahol megünnepeljük egymás születésnapját, névnapját. Az évet szeretetvendégséggel zárjuk le.

A bibliakör mindenki számára nyitott.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket szeptembertől júniusig hétfőn 18:00-tól a hittanteremben.

Családcsoport

A családcsoport olyan közösség, ahol nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek is megtapasztalhatják az együttlét örömét. Amíg a szülők az előre megbeszélt témát dolgozzák fel, addig a gyermekek közösen töltik az időt játékkal, beszélgetéssel. A családcsoport tagjai közös kirándulást, nyaralást, szilveszteri mulatságot is szerveznek.

Ha csatlakozni szeretne, jelentkezzen a parókián.

Kétheti találkozások.

Szent Márta Asszonykör

Egyházközségünk asszonyait szeretettel várjuk Szent Márta Asszonykörünkbe, ahol szorgos kezeik munkájának gyümölcsét jótékony célokra fordítjuk.

Szerdán 14:00-16:00, szeptembertől júniusig.

Karitász csoport

Jelenleg nincs tartalom. Látogasson vissza később!

Képviselő testület