Görög Katolikus kereszt

Miskolc-Görömbölyi Görögkatolikus Parókia

Webrádió

Heti hirdetés 2021. november 21. - november 28.

 

- Vasárnap, november 21-én, 9.30-tól imádkozzuk az utrenyét, a Szent Liturgia 10.30-kor kezdődik majd, melyen az Istenszülő templomba való bevezetését fogjuk ünnepelni és gyűjtés is lesz a Karitász javára. A Liturgia után lesz majd a betlehemes játék szereposztása is, várjuk a szerepelni vágyó gyermekeket erre a szertartásra, (és a szerepelni vágyó felnőtteket is).  Tisztelettel kérem, hogy a vasárnapi és ünnepnapi Liturgiákon mindenki viseljen maszkot a templomban!

- Böjti idő van, igyekezzünk szerdán és pénteken megtartani a kötelező hústilalmat.

- Jövő héten hétköznap kedden, és csütörtökön lesz Szent Liturgia. Kedden este 18 órától Kocsis Tiborné születette Dulai Mária lelki üdvösségéért, míg csütörtökön este 17 órától kezdem a szertartást. Pénteken reggel pedig 8 órától böjti imaórát imádkozunk majd.

- Kocsis Tiborné született Dulai Mária temetése, jövő szerdán, november 24-én délután 14 órától lesz a görömbölyi temetőben.

- Köszönöm a lombseprésben, a terítőcserében és a betlehem fölállításban tanúsított segítséget, remélem ezen alkalmakkor nemcsak adunk, hanem kapunk is! A fölrakott terítő új, hála és köszönet a nagylelkű adományért, áldd meg Uram mindazokat, akik házad ékességét szeretik!

- Jövő vasárnap, november 28-án, 11 órától lesz a Szirmai templom búcsúja, melyen magam is szeretnék részt venni. Ezért jövő vasárnap Hejőcsabán 7.30-tól, míg Görömbölyön 9 órától fogom kezdeni a Szent Liturgiát!

 

Szertartások rendje (november 21. – november 28.)

 

Vasárnap: 9.30 Utrenye 10.30 Szent Liturgia

Kedd: 18.00 Szent Liturgia – Kocsis Tiborné sz. Dulai Mária lelki üdvösségéért

Csütörtök: 17.00 Szent Liturgia

Péntek: 8.00 Böjti imaóra

Vasárnap: 9.00 Szent Liturgia!!!