Görög Katolikus kereszt

Miskolc-Görömbölyi Görögkatolikus Parókia

Webrádió

Heti hirdetés 2019. január 20. - január 27.

 

  • Ma este nem lesz vecsernye.
  • Folyamatban van a házszentelés. Jövő héten, kedden, szerdán és pénteken fogok szentelni. Kérésre mindenkihez készséggel megyek; a címet, a telefonszámot és az esetleges kért időpontot a sekrestyében lehet jelezni.
  • Jövő héten hétköznap, hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton lesz Szent Liturgia. Hétfőn, azaz holnap reggel 8.30-tól, szerdán este 17 órától Dr. Ungvári Balázsné elhunytjaiért fogom a Szent Liturgiát felajánlani. Csütörtökön és pénteken reggel 8.30-tól fogom a Szent Liturgiát kezdeni. Szombaton pedig 15 órától Tóth Lászlóné született Nagy Katalin lelki üdvösségéért fogjuk a Szent Liturgiát bemutatni.
  • Szombaton, január 26-án, reggel 9 órától szednénk le a karácsonyfákat, illetve bontanánk szét a betlehemet. Férfiak és nők segítségére is számítok. Ugyanezen a szombaton, tehát január 26-án este 17 órától pinceszentelés lesz a pincesoron, melyre nagy szeretettel hívom és várom többek között a tiszteletbeli és aktuális képviselőtestületi tagokat is, csapatépítő jelleggel. Másnap, tehát jövő vasárnap, ökumenikus istentisztelet lesz a református templomban, majd utána 17 órától lesz a képviselőtestület alakuló ülése a parókai hittantermében.
  • Talán sokan ismerik a Kedves Testvérek közül Farkas Roland 11 éves görömbölyi kisfiút, aki súlyos betegségben szenved. Már volt számára gyűjtés itt görömbölyön, most ehhez csatlakoznánk mi is. Kitettem a hirdetőtáblára azt a számlaszámot, amire bármilyen kis összeg utalása is óriási segítséget jelent a komoly nehézségekkel küzdő családnak.
  • Kalendárium, a Szemlélet Magazin és Görögkatolikus Szemle legfrissebb száma megvásárolható a szokott helyről.
  • Sajnos egy gyászhírt is kell hirdetnem ma: ezen a héten elhunyt Gulovics Gábor atya özvegye született Demkó Edit tisztelendőasszony. Temetéséről, mely Görömbölyön lesz, a család később intézkedik. Imádkozzunk lelki üdvösségéért!
  • Híreink megtalálhatóak a hirdetőtáblán és a www.pokrova.hu weblapon.